o nas 

Vzemite si čas za tisto kar res šteje. Naravo. Doživetja. Družino.

Taja in Miha. Učiteljica angleškega jezika in joge ter svetovni prvak v maratonski vožnji dvovpreg z lipicanci. Starša treh otrok – Žige, Jake in Sare. Skupaj pišejo zgodbo Tmbin’s Barn – počitniške hiške v kraškem stilu, obdane z gozdom na eni in nasadom sivke na drugi strani, ki stoji na mestu kjer je nekoč stal hlev. Počitniško hiško, kjer lahko doživite z družino najlepši kraški oddih poimenujejo kar Hlevček.

Ob prihodu boste nazdravili z domačim teranom. Miha vas bo povabil na vožnjo s kočijo po okolici, Žiga pa vam bo razkazal konjski hlev z lipicanci. Jaka in Sara bosta hitro osedlala ponija za otroke. Taja pa vam bo vsak dan ponudila možnosti sprostitve z jutranjo jogo. Tmbin’s Barn nudi popolno počitniško zatočišče za družine in vse tiste, ki si želijo odmakniti daleč stran od stresnega vsakdana in ponovno zaživeti v objemu narave, tukaj in zdaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOKACIJA

Tmbin’s Barn se nahaja na podeželju, v umirjenem okolju kraške vasice Povir, v okolici Sežane. Obkrožen je z nasadi sivke, travniki zdravilnega smilja in kraškim gozdom borovcev, brina in primorskega hrasta, ki kar kličejo po sprehodu pod razkošnimi krošnjami dreves, ki vam bodo nesebično napolnili pljuča svežega gozdnega zraka zdravilnih eteričnih olj, najpogumnejše pa vabimo, da se skozi gozd sprehodijo bosonogi (in tako poskrbijo za reset in ponovni stik s svojo primarno naravo). Lokacija ponuja nešteto možnosti za sprostitev v naravi, peš ali s kolesi, ponovno vzpostavitev harmonije z zdravilnim božanjem konjev in vadbo joge ter raziskovanje edinstvenega kraškega sveta, ki vedno znova navdihuje s svojimi zgodbami.

 hlevček. 

KJE SMO?

Doživite osrečujoč in zdravilen stik z konji in kraško naravo. Poiščite čas za odkrivanje še neodkritih kotičkov vaše duše.